Maak kennis met ons bedrijf

Landen Motor biedt een totaalservice van A tot Z aan

Zaakvoerder Ronny Pot baat sinds december 2003 in Landen een erkende eigentijdse Citroën garage uit. Deze ligt op wandelafstand van het station en het centrum. Dankzij een gedreven en goed opgeleid personeel, een moderne infrastructuur en een aangename showroom werd Landen Motor op korte tijd een succesvolle garage in de regio Landen.

Met een jarenlange ervaring en achtergrond bij het merk Citroën is Ronny  de aangewezen persoon om dit succes naar de toekomst toe te blijven garanderen. 
Onze commmerciële raadgever David Smets leidt u door een uitgebreid gamma van Citroën, naar uw droomwagen. En om helemaal zeker te zijn van uw keuze, kan u gerust eens een testrit maken. Ook is er een heel breed gamma bestelwagens.

Voor onderhoud en herstellingen staan hier professioneel opgeleide vakmensen voor u klaar, en dit van maandag tot en met zaterdag. Als contactpunt Erkend Hersteller wordt uw carrosserie-herstelling met de grootste zorg uitgevoerd en krijgt u een gratis vervangwagen.

Bij Landen Motor eindigt de relatie met de klant niet bij het afleveren van een nieuwe wagen. Ze is pas het begin en duurt net zo lang als de levensduur van uw wagen zelf.
Naar fleetklanten toe bieden wij een totaalservice wat betreft het onderhoud en de herstellingen. Bij Landen Motor wordt u op een vlotte en vriendelijke wijze geholpen.
Landen Motor, uw Citroën garage - carrosserie te Landen in Vlaams-Brabant.

Wie is wie?

Zaakvoerder: Ronny Pot
Receptie en naverkoop: Noëlla Radoes
Verkoop: David Smets
Atelier: David Cuvalo (technisch expert)
            Mario Rombaut

Bekijk hier alvast het volledige gamma Citroën-wagens of blader door onze tweedehandswagens met garantie.

Hebt u vragen, wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken?
Neem dan contact op via de contactpagina.
Wij helpen u dan graag verder.

Back to Top